Våra tjänster

Bergspräckning

Nu spräcker vi berg dessutom!
Ifall ni måste spräcka berg för t.ex
Sänka golvnivå i källare.
Bygga ny pool.
Eller helt enkelt få bort en bit berg.
Då tveka inte att höra av er till oss!

Det finns olika metoder i dag när det gäller att spräcka sten eller berg.
Som exempelvis snigeldynamit och spräck-kilar vilket är ganska vanligt.
Vi använder oss utav snigeldynamit, spräckkilar(hydraulisk) samt krutpatroner.
Kontakta oss för mer info.

Krutpatronerna avger sig minimalt med vibrationer och betydligt mer säkrare än traditionell sprängning med dynamit.

Håltagning

Med erfarna medarbetare och en fullt utrustad maskinpark arbetar vi med håltagning i alla hårda material, såsom betong, tegel och granit. Våra vanligaste uppdrag handlar om att borra hål för ventilationsmontörer, elektriker och vvs-montörer.

Med vår långa erfarenhet och kunskap inom branschen kan vi utföra håltagning i de mest känsligaste samt knepigaste miljöer. Tack vare vår högkvalitativa utrustning kan vi till och med arbeta under vatten. För oss finns det nästintill inga begränsningar, utmana oss gärna!

Sågning

Ska ni göra en ombyggnation eller renovering som kräver nya hål för fönster och dörrar? Sådana projekt kräver erfarna medarbetare och avancerad utrustning. Vi sågar allt från dörrhål till fönsterhål samt sågar bort väggar/murar – eller hela våningar vid behov.

Vanliga uppdrag handlar om att göra plats för rör, kablar, ventilation och avlopp. Utöver det tar vi oss an större uppdrag som sågning för nya trapphus, hisschakt, ljusgårdar, garagedörrar med mera. Golv- och väggsågning är en lätt match för oss och lämnar ett fint resultat hos er som kund.

Vajersågning

Vajersågning är en tyst och flexibel metod som används vid håltagning i betongkonstruktioner med tjocka väggar eller stora fundament – såsom tunnlar och broar.

Det finns näst intill obegränsade möjligheter med vajersågning – med en marknadsledande maskinpark och engagerade medarbetare tar vi oss an ert projekt!

Tungrivning

Behöver ni hjälp med tungrivning av större betongkonstruktioner eller byggnader? Då har ni kommit helt rätt – omfattande rivningsarbeten är en stor del av vår vardag på Norrorts Betonghåltagning AB.

Väggar, hus och broar är några exempel på tungrivning som kräver avancerade maskiner. Därför arbetar vi uteslutande med moderna maskiner, likt rivningsrobotar och högrivare. Ansvarsfulla och skickliga medarbetare ser till att processen blir så effektiv och smidig som möjligt.